Deel: 0.75Druiven: Saperavi Serveertemperatuur: 16–18°СFabrikant: Koncho Regio: KachetiëStilistiek: De wijn is diep robijnrood van kleur, het aroma wordt gedomineerd door wilde bessen, gedroogd fruit en zwarte bessen, aangevuld met tonen van vanille en kruidnagel. De smaak is rond, e...
Land: GeorgiëDeel: 0.75Druiven: SaperaviServeertemperatuur: 8°CFabrikant: Kakhuri Gvinis MaraniRegio: KachetiëTotaal sulfieten:Stilistiek: krachtige smaak, en een prachtige balans tussen een frisse zuurgraad en wat fruitige tonenDeze heerlijke KGM Saperavi Rosé is gemaakt van de Saperavi druif...
Land: GeorgiëDeel: 0.75Druiven: Rkatsiteli 80%, Mtsvane 20%Serveertemperatuur: 10-12°CFabrikant: Telavi Regio: KachetiëTotaal sulfieten:Stilistiek: Kleur: De wijn heeft een diepe heldere gele kleurSmaak: De wijn heeft een volle, complexe en ronde smaak met in de topnoten banaan en tropisch fruit. D...
Timbrus Purcari Estate Viorica U.V. on VivinoLand: MoldaviëKleur: witSuiker: droogDeel: 0,75Druiven: VioricaFabrikant: Timbrus Purcari EstateRegio: Stefan VodaStilistiek: Frisse, zeer aromatische witte wijn van de autochtone (uniek, alleen in dit gebied groeiende) Viorica-druivensoort. In het aroma ...
Koncho Saperavi on VivinoLand: GeorgiëDeel: 0.75Druiven: SaperaviServeertemperatuur: 16–18°СFabrikant: Koncho Regio: KachetiëTotaal sulfieten:Stilistiek: "Koncho and Co" Saperavi is een complexe en veelzijdige droge rode wijn. Het is gemaakt van druiven die zijn geteeld op wijnstokken die minstens ...
Artevani Saperavi Dry Red U.V. on VivinoLand: GeorgiëKleur: roodSuiker: droogDeel: 0,75Druiven: SaperaviFabrikant: ArtizaniRegio: KakhetiStilistiek: Deze wijn van een jonge Georgische producent is als een mand met rijpe bessen die net uit het bos zijn gehaald. Het heeft bosbessen, frambozen, rode aa...
Land: GeorgiëKleur: roodSuiker: droogDeel: 0,75Druiven: SaperaviFabrikant: Georgian Royal WineRegio: KakhetiServeertemperatuur: 16-18gr.Kleur: donker robijnFoodpairing: vleeswaren en kazenDeze wijn heeft gerijpt in oude eikenhouten vaten. Meestal wordt deze methode toegepast op wijnen uit de Mukuzan...