Ingrediënten: zalm eitjes (Oncorhynchus gorbuscha), zout, conserveermiddel sorbinezuurHoudbaarheid: 180 dagen bij een temperatuur van plus vier graden CelsiusEnergie: 231 kcalVet: 13%, inclusief verzadigde aminozuren: 3%Koolhydraten: 2,7%Eiwitten: 25,7%Zout: 2,8%Land van herkomst: Duitsland...
Ingrediлnten: zalm eitjes (Oncorhynchus gorbuscha), zout, conserveermiddel sorbinezuurHoudbaarheid: 180 dagen bij een temperatuur van plus vier graden CelsiusEnergie: 231 kcalVet: 13%, inclusief verzadigde aminozuren: 3%Koolhydraten: 2,7%Eiwitten: 25,7%Zout: 2,8%Land van herkomst: Duitsland...
Hoogwaardig product uit Denemarken. Fijnkorrelige forel eitjes in feloranje kleur is ideaal voor het decoreren van vakantiegerechten. Bij de productie van forel eitjes combineert de fabrikant de beste Russische tradities met de modernste technologieën.Houdbaarheid: 180 dagen bij een temperatuur van ...
Amoer-steurkaviaar glinstert met alle mogelijke kleurschakeringen van goudkastanje tot donkerbruin. Glanzende, korrelige kaviaar van de Amoer-steur met delicate, maar tegelijkertijd elastische eieren heeft een delicaat aroma en een romig-nootachtige smaak met een lichte natuurlijke bitterheid. Deze ...
Chum Zalm eitjes met grote amberkorrels is een van de meest gevraagde producten. Het is rijk aan eiwitten en vooral waardevolle visoliën (omega-3-vetzuren). Licht marien aroma, licht zoute smaak en fel oranje pitten zijn typische kenmerken van die beroemde eitjes. Een heerlijke traktatie voor specia...
Ingrediënten: zalmkaviaar (Oncorhynchus gorbuscha), zout. Geen conserveringsmiddelen! De kuit kun je niet opnieuw invriezen! Na ontdooien moet het binnen 1-2 dagen worden gegeten....