Het heldere aroma van steurkaviaar, gecombineerd met de delicate textuur, is slechts een klein deel van de voordelen ervan. Deze delicatesse onderscheidt zich door zijn middelgrote korrel met een diameter van 1,5 tot 2 mm en een rijke kleur van donkergrijs tot blauwzwart, waardoor hij een aangename ...
Kaviaar zonder bewaarmiddelen, het product is gepasteuriseerd. Deze delicatesse onderscheidt zich door middelgrote korrels met een diameter van 2 tot 2,5 mm. Licht gezouten kaviaar (MALOSSOL), slechts 35 gram per kg.Kaviaar wordt meestal op tafel geserveerd, zowel als zelfstandig tussendoortje als o...
Hoogwaardig product uit Denemarken. Fijnkorrelige forel eitjes in feloranje kleur is ideaal voor het decoreren van vakantiegerechten. Bij de productie van forel eitjes combineert de fabrikant de beste Russische tradities met de modernste technologieën.Houdbaarheid: 180 dagen bij een temperatuur van ...
Ingrediënten: zalmkaviaar (Oncorhynchus gorbuscha), zout. Geen conserveringsmiddelen! De kuit kun je niet opnieuw invriezen! Na ontdooien moet het binnen 1-2 dagen worden gegeten....
Chum Zalm eitjes met grote amberkorrels is een van de meest gevraagde producten. Het is rijk aan eiwitten en vooral waardevolle visoliën (omega-3-vetzuren). Licht marien aroma, licht zoute smaak en fel oranje pitten zijn typische kenmerken van die beroemde eitjes. Een heerlijke traktatie voor specia...
Ingrediënten: zalm eitjes (Oncorhynchus gorbuscha), zout, conserveermiddel sorbinezuurHoudbaarheid: 180 dagen bij een temperatuur van plus vier graden CelsiusEnergie: 231 kcalVet: 13%, inclusief verzadigde aminozuren: 3%Koolhydraten: 2,7%Eiwitten: 25,7%Zout: 2,8%Land van herkomst: Duitsland...
Hoogwaardig product uit Denemarken. Fijnkorrelige forel eitjes in feloranje kleur is ideaal voor het decoreren van vakantiegerechten. Bij de productie van forel eitjes combineert de fabrikant de beste Russische tradities met de modernste technologieën.Houdbaarheid: 180 dagen bij een temperatuur van ...
Zalm eitjes Lemberg PLATINUM is een bijzondere delicatesse die erg populair is bij fijnproevers. Middelgrote tot grote feloranje kaviaarkorrels barsten in de mond en laten een frisse, zachte, licht zoute smaak achter.Land van herkomst: Duitsland...
In de oudheid was snoek eitjes veel duurder dan zwarte kaviaar en werd het beschouwd als een koninklijke delicatesse. Fijnkorrelige licht gezouten snoek eitjes hebben een goudgele kleur en is in zijn nuttige eigenschappen op geen enkele manier inferieur aan zalm eitjes of zwart kaviaar. Het bevat ee...