Karnemelk is een vetvrije room. Karnemelk bevat tot 9% droge stof (waarvan 4,5-5% melksuiker, 3,2-3,5% eiwit, 0,5-0,7% mineralen, 0,2-0,5% vet), vitamines (A, B, D, E, biotine, PP, choline), fosfatiden (waaronder lecithine, dat het cholesterolmetabolisme reguleert).Zonder bewaarmiddelen wordt het de...
Een echte verleiding voor kenners van elegante desserts: zoete citrustonen worden ideaal gecombineerd met de rijke smaak van truffel in een ongelooflijk glazuur....
De productie van Suluguni-kaas werd voor het eerst gestart door kaasmakers uit het zonnige Georgië in de regio Samegrelo. De leiding van het land ontving een patent voor de productie en productie van dit ingelegde melkproduct. Er zijn verschillende versies van waarom het zo wordt genoemd. Volgens éé...
Zachte korrels kwark bedekt met verse room - het is zo heerlijk! Kwark voor wie houdt van zachtheid en uitmuntende smaak! De originele kwark met wat kruiden is heerlijk voor frites of saladedressing. Het is een prachtig ingrediënt dat iets bijzonders geeft aan je salades of andere keukenwonderen. Ui...