Haring is rijk aan biologisch waardevolle en licht verteerbare eiwitten2. Bevat belangrijke vitamines: A, D, E, B122. Het is een bron van mineralen: calcium, fosfor, jodium, magnesium, natrium, zink, fluor2. Bevat Omega-3-vetzuren.Ingrediënten: Haringfilet 72%, koolzaadolie, zout, zuurteregelaars: w...
Haring is rijk aan biologisch waardevolle en licht verteerbare eiwitten2. Bevat belangrijke vitamines: A, D, E, B122. Het is een bron van mineralen: calcium, fosfor, jodium, magnesium, natrium, zink, fluor2. Bevat Omega-3-vetzuren.Ingrediënten: Stukjes haringfilet 70%, koolzaadolie, zout, zuurt...
Koudgerookte harder is een heerlijke vis met een delicate en originele smaak en een hoog gehalte aan voedingsstoffen. Dit product verschilt van andere kookmethoden doordat tijdens koud roken de rooktemperatuur niet hoger is dan 20-40 graden, waardoor alle sporenelementen en vitamines behouden blijve...
Pacifische makreel is een wildvis die niet in gevangenschap wordt gekweekt. Het heeft de volgende eigenschappen:Zachte, delicate smaak met lichte zuurheid
Hoog vetgehalte, maar het vlees blijft licht en luchtig
Rijk aan meervoudig onverzadigde zuren Omega-3 en Omega-6
Ingeblikte makreel ...
Speciaal gezouten haring is een goede bron van:Eiwit - bevat ongeveer 19 g eiwit per 100 g product. Haringeiwit wordt gemakkelijk door het lichaam opgenomen en bevat alle essentiële aminozuren.
Gezonde vetten - bevat ongeveer 18 g vet per 100 g. De meeste van deze vetten zijn omega-3 meervoudig...
Sprot bevat gezonde vetten, jodium, vitamine B1 en B2, natrium en fosfor. Het is goed voor het immuunsysteem, het algemene lichaam en het botweefsel....
Regelmatige consumptie van horsmakreel maakt de huid gladder, de gewrichten sterker en de werking van het cardiovasculaire systeem stabiel. Daarnaast bevat de kleine vis ook vitamine B, PP en vele andere....