Een van de traditionele producten op de tafel van de Slavische mensen is gezouten vet. Het is bekend dat de Duitsers graag een stuk gekookt spek bij aardappelen eten, terwijl de Britten en Amerikanen het bij spek gebruiken. Alleen in zoute vorm heeft reuzel echter een gunstig effect op de menselijke...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Saltovsky Meat Processing Plant LLC is het vlaggenschip van de SMK Group - een complexe, volledig geautomatiseerde productiefaciliteit, een van de grootste vleesverwerkingslocaties in Oekraïne.Saltovsky Meat Processing Plant LLC werd in 2000 met een schone lei opgericht. De naam van de onderneming i...
Een van de traditionele producten op de tafel van de Slavische mensen is gezouten vet. Het is bekend dat de Duitsers graag een stuk gekookt spek bij aardappelen eten, terwijl de Britten en Amerikanen het bij spek gebruiken. Alleen in zoute vorm heeft reuzel echter een gunstig effect op de menselijke...
Een van de traditionele producten op de tafel van de Slavische mensen is gezouten vet. Het is bekend dat de Duitsers graag een stuk gekookt spek bij aardappelen eten, terwijl de Britten en Amerikanen het bij spek gebruiken. Alleen in zoute vorm heeft reuzel echter een gunstig effect op de menselijke...
Een van de traditionele producten op de tafel van de Slavische mensen is gezouten vet. Het is bekend dat de Duitsers graag een stuk gekookt spek bij aardappelen eten, terwijl de Britten en Amerikanen het bij spek gebruiken. Alleen in zoute vorm heeft reuzel echter een gunstig effect op de menselijke...
Basturma is een traditioneel gedroogd vleesproduct dat populair is in de keukens van veel landen, waaronder Armeens, Azerbeidzjaans, Turks en Balkan. Dit vlees, meestal rundvlees, ondergaat een droog- en droogproces waardoor het een unieke smaak en textuur krijgt....
De mensheid eet al meer dan 4000 jaar eend; de voordelen van het vlees zijn door de tijd bewezen. Bovendien is de eend sappig en erg smaakvol. Er worden bouillons en soepen, pilaf, stoofschotels en braadstukken van gemaakt. Het wordt gebakken in een koekenpan, gestoofd, gebakken in de oven, gekookt ...