Qua populariteit staat kipkebab op de eerste plaats. Dit heeft een aantal redenen. Ten eerste is kip goedkoop en kun je een grote hoeveelheid kebab bereiden. Ten tweede is kippenvlees erg mals en wordt het als dieet beschouwd. Ten derde kookt kip sneller dan varkensvlees, rundvlees en lamsvlees. Mar...
Reuzel bestaat bijna volledig uit triglyceriden - verzadigde vetzuren, bijvoorbeeld linolzuur, linoleenzuur, arachidonzuur, palmitinezuur en oliezuur. Het bevat vitamine A, D, E, caroteen, retinol, tocoferol, evenals micro- en macro-elementen - selenium, calcium, magnesium, mangaan, fosfor, kalium, ...
De vleesverwerkingsfabriek Rezekne werd opgericht in 2001. Momenteel bekleedt de vleesverwerkingsfabriek Rezekne een leidende positie in Letland wat betreft productievolume.Ingrediënten: kippenvlees, varkensvet, drinkwater, aardappelzetmeel, keukenzout, soja-eiwithydrolysaat, antioxidant E300, stabi...
Een van de traditionele producten op de tafel van de Slavische mensen is gezouten vet. Het is bekend dat de Duitsers graag een stuk gekookt spek bij aardappelen eten, terwijl de Britten en Amerikanen het bij spek gebruiken. Alleen in zoute vorm heeft reuzel echter een gunstig effect op de menselijke...
Reuzel bestaat bijna volledig uit triglyceriden - verzadigde vetzuren, bijvoorbeeld linolzuur, linoleenzuur, arachidonzuur, palmitinezuur en oliezuur. Het bevat vitamine A, D, E, caroteen, retinol, tocoferol, evenals micro- en macro-elementen - selenium, calcium, magnesium, mangaan, fosfor, kalium, ...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...