Grill de burgerpasteitjes in de grillpan tot de gewenste gaarheid. Laat ze om te beginnen 3-4 minuten koken. van elke kant. Als je wilt dat je hamburgers meer geroosterd worden, kook ze dan nog eens 5 minuten. van elke kant.Rooster de gesneden broodjes op de gesneden kant. Leg de afgewerkte burgers ...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Verhit de plantaardige olie goed in een koekenpan. Kies zelf het aantal. Leg de schnitzels in hete olie en bak ze aan beide kanten, eerst op hoog vuur, tot een korstje ontstaat. Verlaag vervolgens het vuur en breng ze klaar. Breng de bereide varkensgehaktschnitzels over naar geportioneerde borden en...
Entrecote wordt gesneden uit de lende van het dier. Dit vlees onderscheidt zich door marmering, dat wil zeggen dat het vetstrepen bevat die het zachtheid geven. In Argentinië wordt deze biefstuk chorizo genoemd....
Een van de traditionele producten op de tafel van de Slavische mensen is gezouten vet. Het is bekend dat de Duitsers graag een stuk gekookt spek bij aardappelen eten, terwijl de Britten en Amerikanen het bij spek gebruiken. Alleen in zoute vorm heeft reuzel echter een gunstig effect op de menselijke...
Onze leverancier Van der Burg & Bol is continu op zoek naar producten van de hoogste kwaliteit voor u. Kwaliteit is een vers, lekker, delicaat en veilig product. Van der Burg & Bol verkoopt zowel exclusieve Nederlandse merken als de mooiste producten uit Europa en de rest van de wereld....
Kalkoenvlees is rijk aan eiwitten, vitamines (B6, B2, B12, PP) en mineralen. Kalkoenvlees bevat fosfor in een vrij aanzienlijke hoeveelheid, bijna zoals vis. Een portie kalkoen kan het menselijk lichaam voorzien van de dagelijkse behoefte aan vitamine PP. Kalkoenvlees bevat weinig cholesterol (74 mg...
Een Nederlandse vleesleverancier uit Den Haag met meer dan 100 jaar historie in het vak, bij wie al uw culinaire talenten zich zullen manifesteren! Van der Burg & Bol levert ambachtelijk hoogwaardig vlees, vleeswaren, kaas, wild en gevogelte....
Een Nederlandse vleesleverancier uit Den Haag met meer dan 100 jaar historie in het vak, bij wie al uw culinaire talenten zich zullen manifesteren! Van der Burg & Bol levert ambachtelijk hoogwaardig vlees, vleeswaren, kaas, wild en gevogelte....