Kalkoenlever bevat vrij veel calorieën en bevat een groot aantal stoffen die nodig zijn voor de mens. Het is rijk aan vitamine A, evenals de vitamines PP, B5, B6, B12, B9, E. Het bevat een bijna complete reeks vitale elementen: selenium, kalium, natrium, ijzer, magnesium, evenals fosfor, koper, zink...
Kalkoenlever bevat vrij veel calorieën en bevat een groot aantal stoffen die nodig zijn voor de mens. Het is rijk aan vitamine A, evenals de vitamines PP, B5, B6, B12, B9, E. Het bevat een bijna complete reeks vitale elementen: selenium, kalium, natrium, ijzer, magnesium, evenals fosfor, koper, zink...
Een van de traditionele producten op de tafel van de Slavische mensen is gezouten vet. Het is bekend dat de Duitsers graag een stuk gekookt spek bij aardappelen eten, terwijl de Britten en Amerikanen het bij spek gebruiken. Alleen in zoute vorm heeft reuzel echter een gunstig effect op de menselijke...
Qua populariteit staat kipkebab op de eerste plaats. Dit heeft een aantal redenen. Ten eerste is kip goedkoop en kun je een grote hoeveelheid kebab bereiden. Ten tweede is kippenvlees erg mals en wordt het als dieet beschouwd. Ten derde kookt kip sneller dan varkensvlees, rundvlees en lamsvlees. Mar...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...