De mensheid eet al meer dan 4000 jaar eend; de voordelen van het vlees zijn door de tijd bewezen. Bovendien is de eend sappig en erg smaakvol. Er worden bouillons en soepen, pilaf, stoofschotels en braadstukken van gemaakt. Het wordt gebakken in een koekenpan, gestoofd, gebakken in de oven, gekookt ...
Kippenbouillon is een bron van belangrijke mineralen, waaronder kalium, calcium en magnesium, die een sleutelrol spelen bij de normale werking van het cardiovasculaire systeem. Calcium is dus verantwoordelijk voor de spanning van de hartspier en magnesium voor ontspanning....
Kalkoenlever bevat vrij veel calorieën en bevat een groot aantal stoffen die nodig zijn voor de mens. Het is rijk aan vitamine A, evenals de vitamines PP, B5, B6, B12, B9, E. Het bevat een bijna complete reeks vitale elementen: selenium, kalium, natrium, ijzer, magnesium, evenals fosfor, koper, zink...
Van der Burg & Bol biedt al meer dan 100 jaar de hoogste kwaliteit producten. Deze kwaliteit kan ook worden gegarandeerd door een goede selectie van leveranciers. Van der Burg & Bol werkt volgens de strengste eisen van het Nederlandse HACCP-systeem - Hazard Analysis and Critical Control Points....