De naam "khachapuri" bestaat uit twee Georgische woorden "khacha" (kwark) en "puri" (brood). In het klassieke recept wordt jonge Imeritiaanse kaas als vulling gebruikt, qua kleur en textuur vergelijkbaar met kwark. Van deze kaas wordt de beroemde Georgische Suluguni gemaakt. Maar de houdbaarheid van...
Borodinsky is een soort roggebrood. De samenstelling van het deeg, naast behangpapier of gepeld roggemeel, een kleine hoeveelheid laagwaardig tarwemeel, zuurdesem, zout, omvat roggemout, suiker, melasse en koriander. Bereid volgens de sponsmethode met theebladeren...
De naam "khachapuri" bestaat uit twee Georgische woorden "khacha" (kwark) en "puri" (brood). In het klassieke recept wordt jonge Imeritiaanse kaas als vulling gebruikt, qua kleur en textuur vergelijkbaar met kwark. Van deze kaas wordt de beroemde Georgische Suluguni gemaakt. Maar de houdbaarheid van...
Cirkels van "Ramai" -deeg voor dumplings - perfect glad, dun uitgerold, elastisch. In een roedel blijven ze niet aan elkaar plakken. Tijdens het kookproces wordt het deeg niet zacht, scheurt of plakt het niet aan elkaar, de structuur blijft elastisch, maar tegelijkertijd zacht en smaakvol - net als ...
Drogers zijn vochtarme broodproducten in de vorm van kleine ringen. Ze zijn een populaire snack in de Wit-Russische, Poolse, Russische en Oekraïense keuken.De belangrijkste ingrediënten voor de bereiding ervan zijn onder meer tarwemeel, eieren, zout en water, evenals verschillende additieven, af...
Voor de productie wordt alleen meel van de hoogste kwaliteit met verhoogde witheid gebruikt, wat het beste uiterlijk garandeert: witbrood met een gouden oppervlaktekleur die kenmerkend is voor crackers....