Artisan Black brood wordt gemaakt van roggemeel met roggezuurdesem. Een bijzonder kenmerk van dit brood is de toevoeging van roggemout, zowel gefermenteerd als ongefermenteerd.Dit brood is een waardevolle versiering op elke tafel. Hij is in alle opzichten zo compleet.De smaak en het aroma zi...
Een nieuw uniek product met een volledig natuurlijke samenstelling, zonder gebruik van bakkersgist. Uitsluitend bereid met roggezuurdesem, dat door onze technici in espenvaten wordt verbouwd. Dit brood is een custardbrood, wat het een lange houdbaarheid geeft, extra vocht en een unieke smaak, die oo...
Flint staat al meer dan twintig jaar op de eerste plaats op de Oekraïense croutonsmarkt en is nog steeds het enige merk met een volledige productiecyclus. Eigen bakkerijen, waarbij gebruik wordt gemaakt van unieke combinaties van kruiden en unieke verpakkingen waardoor de versheid en smaak van produ...
Flint staat al meer dan twintig jaar op de eerste plaats op de Oekraïense croutonsmarkt en is nog steeds het enige merk met een volledige productiecyclus. Eigen bakkerijen, waarbij gebruik wordt gemaakt van unieke combinaties van kruiden en unieke verpakkingen waardoor de versheid en smaak van produ...
Borodinsky is een soort roggebrood. De samenstelling van het deeg, naast behangpapier of gepeld roggemeel, een kleine hoeveelheid laagwaardig tarwemeel, zuurdesem, zout, omvat roggemout, suiker, melasse en koriander. Bereid volgens de sponsmethode met theebladeren...
De naam "khachapuri" bestaat uit twee Georgische woorden "khacha" (kwark) en "puri" (brood). In het klassieke recept wordt jonge Imeritiaanse kaas als vulling gebruikt, qua kleur en textuur vergelijkbaar met kwark. Van deze kaas wordt de beroemde Georgische Suluguni gemaakt. Maar de houdbaarheid van...