- Beschikbaarheid: Verwachten
- Artikelnummer: U100131
Zoals het was en nog steeds is, neemt brood in de Litouwse tijd een bijzonder belangrijke plaats in. Er wordt gesteld dat de gemiddelde inwoner van Litouwen ongeveer 300 gram brood per dag eet. Er wordt aangenomen dat het meest populaire donkere roggebrood is; Maar mensen houden ook van witbrood met komijn. Het proces van het bakken van brood werd eenvoudiger toen bakkerijen werden uitgebreid en gemoderniseerd. Tegenwoordig kan ieder van ons gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde bakker gaan en een nog warm en geurig brood met een knapperige korst kopen. Natuurlijk moet u heel voorzichtig zijn bij het kiezen van bakkerijproducten: bakkerijproducten moeten aan de hoogste normen voldoen.
Lašų duona Bakery werd 25 jaar geleden opgericht en de activiteiten van de bakkerij zijn uitzonderlijk omdat we onze eigen gewassen verbouwen; later maken we er heerlijke bakwaren en taarten van. Het donkere soezenbrood dat wij bakken, blijkt verrassend luchtig en zacht.
Tegenwoordig is Borodino-brood een van de meest aromatische bakproducten gemaakt van natuurlijk zuurdesem. De naam komt van de achternaam van de beroemde Russische componist Alexander Porfiryevich Borodin. Ze zeggen dat hij tijdens een reis naar Italië met vrienden dit geweldig smakende brood heeft gebakken. Dit is een zoetzuur vlabrood dat lang vers blijft. Korianderzaad geeft het een bijzondere smaak en aroma.
De ingrediënten van dit donkere brood zijn: 66% roggemeel, 34% tarwemeel, water, roggemeel, gist en koriander, wat een uitzonderlijke smaak geeft. Borodinobrood is een custardbrood dat wordt bereid volgens eeuwenoude broodbaktradities. Iedereen weet dat de voordelen van zwart brood voor ons lichaam erg belangrijk zijn, omdat zwart brood veel vezels bevat, wat het spijsverteringskanaal stimuleert. Dit donkere brood bevat 264 kcal/1120 kJ.
Land van herkomst: Litouwen
Specifications | |
Land | Litouwen |