Artisan Black brood wordt gemaakt van roggemeel met roggezuurdesem. Een bijzonder kenmerk van dit brood is de toevoeging van roggemout, zowel gefermenteerd als ongefermenteerd.Dit brood is een waardevolle versiering op elke tafel. Hij is in alle opzichten zo compleet.De smaak en het aroma zi...
Een nieuw uniek product met een volledig natuurlijke samenstelling, zonder gebruik van bakkersgist. Uitsluitend bereid met roggezuurdesem, dat door onze technici in espenvaten wordt verbouwd. Dit brood is een custardbrood, wat het een lange houdbaarheid geeft, extra vocht en een unieke smaak, die oo...
De naam "khachapuri" bestaat uit twee Georgische woorden "khacha" (kwark) en "puri" (brood). In het klassieke recept wordt jonge Imeritiaanse kaas als vulling gebruikt, qua kleur en textuur vergelijkbaar met kwark. Van deze kaas wordt de beroemde Georgische Suluguni gemaakt. Maar de houdbaarheid van...
De naam "khachapuri" bestaat uit twee Georgische woorden "khacha" (kwark) en "puri" (brood). In het klassieke recept wordt jonge Imeritiaanse kaas als vulling gebruikt, qua kleur en textuur vergelijkbaar met kwark. Van deze kaas wordt de beroemde Georgische Suluguni gemaakt. Maar de houdbaarheid van...
Allereerst gebruiken Armeniërs lavash als brood. In dit geval wordt pitabrood in kleine stukjes gesneden, zodat het gemakkelijk te eten is. Het wordt aan tafel geserveerd tijdens het ontbijt, de lunch of het diner - in het algemeen altijd. Zelfs als je in een Armeens café gewoon brood bestelt, krijg...