Zoals het was en nog steeds is, neemt brood in de Litouwse tijd een bijzonder belangrijke plaats in. Er wordt gesteld dat de gemiddelde inwoner van Litouwen ongeveer 300 gram brood per dag eet. Er wordt aangenomen dat het meest populaire donkere roggebrood is; Maar mensen houden ook van witbrood met...
Borodinsky is een soort roggebrood. De samenstelling van het deeg, naast behangpapier of gepeld roggemeel, een kleine hoeveelheid laagwaardig tarwemeel, zuurdesem, zout, omvat roggemout, suiker, melasse en koriander. Bereid volgens de sponsmethode met theebladeren...
Dr.Körner volkoren gepofte broden met rijke en populaire smaken. Volkoren, glutenvrij, knapperig en ontzettend lekker. Geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Het is een sensatie van rijst en natuurlijke kruiden waar je dol op zult zijn!...
We zijn er zeker van dat je er op het eerste gezicht verliefd op zult worden! De pannenkoek, die eruit ziet als echt gouden kant, gecombineerd met sappig kippenvlees en gebakken uien, absorbeert alle aroma's en smaken van de heerlijke vulling.Ingrediënten: drinkwater, premium tarwebloem, witte suike...
De naam "khachapuri" bestaat uit twee Georgische woorden "khacha" (kwark) en "puri" (brood). In het klassieke recept wordt jonge Imeritiaanse kaas als vulling gebruikt, qua kleur en textuur vergelijkbaar met kwark. Van deze kaas wordt de beroemde Georgische Suluguni gemaakt. Maar de houdbaarheid van...