Dobroflot-sprotten zijn ideaal voor het maken van broodjes, salades en voorgerechten, en geven gerechten een rijke gerookte vissmaak.Ingrediënten: gerookte vis (Baltische sprot of Baltische haring), plantaardige olie, keukenzout...
Lichtgezouten kool is niet alleen lekker, maar ook gezond. Tijdens de fermentatie zetten bacteriën suiker om in melkzuur, wat de spijsvertering verbetert en de darmgezondheid in stand houdt. Het is ook rijk aan vitamine A en C, calcium en vezels....
Dit is de onbetwiste leider in de verkoop en de meest favoriete kaviaar onder consumenten, niet alleen in Oekraïne. Het klassieke recept wordt al bijna 20 jaar door vaste kenners gewaardeerd. Sappige courgette, gebakken met uien en wortels, gekruid met aromatische kruiden, zal iedereen tevreden stel...
Lutenica is een van de populairste groentebereidingen in Bulgarije. Dit is iets tussen een saus en een salade, m.a.w. over wat wij plantaardige kaviaar noemen. Alleen het hoofdbestanddeel van deze bereiding is geen courgette of aubergine, maar rode paprika....
Pittige courgettepatés van “Veres” is een pittig aperitief voor degenen die van “peper” houden. Het traditionele zelfgemaakte recept voor gewone courgettepatés met hete peper zal alle fijnproevers aanspreken....
Borsjt Nizhin "In Oekraïens" is een kant-en-klare borsjt die is ontworpen om het bereidingsproces van traditionele Oekraïense borsjt te vereenvoudigen. Het bevat alle benodigde ingrediënten om echte borsjt te maken.Ingrediënten: kool, bieten, tomatenpuree, wortels, aardappelen, uien, zonnebloemo...