Pittige courgettepatés van “Veres” is een pittig aperitief voor degenen die van “peper” houden. Het traditionele zelfgemaakte recept voor gewone courgettepatés met hete peper zal alle fijnproevers aanspreken....
Lichtgezouten kool is niet alleen lekker, maar ook gezond. Tijdens de fermentatie zetten bacteriën suiker om in melkzuur, wat de spijsvertering verbetert en de darmgezondheid in stand houdt. Het is ook rijk aan vitamine A en C, calcium en vezels....
Lutenica is een van de populairste groentebereidingen in Bulgarije. Dit is iets tussen een saus en een salade, m.a.w. over wat wij plantaardige kaviaar noemen. Alleen het hoofdbestanddeel van deze bereiding is geen courgette of aubergine, maar rode paprika....
Dit is de onbetwiste leider in de verkoop en de meest favoriete kaviaar onder consumenten, niet alleen in Oekraïne. Het klassieke recept wordt al bijna 20 jaar door vaste kenners gewaardeerd. Sappige courgette, gebakken met uien en wortels, gekruid met aromatische kruiden, zal iedereen tevreden stel...
Borsjt Nizhin "In Oekraïens" is een kant-en-klare borsjt die is ontworpen om het bereidingsproces van traditionele Oekraïense borsjt te vereenvoudigen. Het bevat alle benodigde ingrediënten om echte borsjt te maken.Ingrediënten: kool, bieten, tomatenpuree, wortels, aardappelen, uien, zonnebloemo...
Hartige en aromatische soep Kharcho kan ongetwijfeld de koning van de Georgische keuken worden genoemd! Wortelen, rijst, aardappelen, uien met een dressing gemaakt van natuurlijke tomatenpuree met toevoeging van geurige koriander, basilicum en andere kruiden - dit zijn allemaal de ingrediënten van h...
Het "Bachelor" -voorgerecht van het merk Semilukskaya trapeza zal het dagelijkse menu van zelfs de meest kieskeurige fijnproever perfect diversifiëren. Ondanks zijn mannelijke naam zal het iedereen aanspreken die de smaak van groenten waardeert en ervan houdt. De snack bevat uitsluitend natuurlijke ...
Lutenica is een van de populairste groentebereidingen in Bulgarije. Dit is iets tussen een saus en een salade, m.a.w. over wat wij plantaardige kaviaar noemen. Alleen het hoofdbestanddeel van deze bereiding is geen courgette of aubergine, maar rode paprika....