Pittige courgettepatés van “Veres” is een pittig aperitief voor degenen die van “peper” houden. Het traditionele zelfgemaakte recept voor gewone courgettepatés met hete peper zal alle fijnproevers aanspreken....
Dit is de onbetwiste leider in de verkoop en de meest favoriete kaviaar onder consumenten, niet alleen in Oekraïne. Het klassieke recept wordt al bijna 20 jaar door vaste kenners gewaardeerd. Sappige courgette, gebakken met uien en wortels, gekruid met aromatische kruiden, zal iedereen tevreden stel...
Het eekhoorntjesbrood is de echte koning van het bos, hij kan de kroon van bosschatten worden genoemd. Het is mooi en heeft een lichtzoete nootachtige smaak.Het eekhoorntjesbrood kan de afscheiding van maagsap stimuleren, heeft wondgenezing en antibacteriële eigenschappen. De samenstelling van het e...
Auberginepatés is een voedzaam tussendoortje met een uitgebalanceerde smaak van geroosterde groenten. Auberginepatés heeft zijn eigen unieke smaak, gecreëerd door geselecteerde sappige aubergines te combineren met tomaten, uien en kruiden....
Dit voorgerecht is perfect voor een stevige maaltijd; bovendien voegen prachtig geselecteerde kruiden en specerijen pikantheid toe. Een lekker tussendoortje, of een volledige lunch of avond, is heel gezond en vergt geen extra voorbereiding. Stel smakelijke en nuttige vragen.Vitaminen: Bètacaroteen –...
Oekraïense paddenstoelenpatés van Veres bevatten stukjes champignons. Daarom is het een favoriet ingrediënt geworden in zelfgemaakte loempia's, taartvullingen en groentevullingen....