Brasem heeft uitstekende antibacteriële eigenschappen en is tevens een natuurlijke antioxidant. Bij constante consumptie van gedroogde brasem helpt het de buitenste huid en slijmvliezen te herstellen. Gedroogde brasem staat bekend om zijn grote hoeveelheden fosfor, fluor, molybdeen en ook ijzer, nik...
Voordelen van gedroogde taranka:1) Ondersteun het cardiovasculaire systeem. Omega-3 voorkomt de ophoping van cholesterol op de wanden van bloedvaten. Verstopte bloedvaten kunnen de ontwikkeling van hartziekten veroorzaken.2) Antirimpelram. Vette vissoorten helpen in de strijd tegen rimpels en huidve...
Ondanks zijn uiterlijke harmonie en kwetsbaarheid heeft gedroogde sabelvis een uitstekend vetgehalte. Het wordt vaak niet alleen als toevoeging aan bier gebruikt, maar ook als een volwaardig onafhankelijk gerecht....
Regelmatige consumptie van horsmakreel maakt de huid gladder, de gewrichten sterker en de werking van het cardiovasculaire systeem stabiel. Daarnaast bevat de kleine vis ook vitamine B, PP en vele andere....
Sinds de oudheid is het zo dat gedroogde rietvoorn populair werd als tussendoortje voor bier. Deze vis wordt beschouwd als een klassieke snack en wordt vooral gebruikt bij gerst of donker bier.Vanwege zijn heldere en pakkende kleur kreeg de Astrakhan Rudd de interessante bijnaam "Vuurvis". De vis be...