Haring is rijk aan biologisch waardevolle en licht verteerbare eiwitten2. Bevat belangrijke vitamines: A, D, E, B122. Het is een bron van mineralen: calcium, fosfor, jodium, magnesium, natrium, zink, fluor2. Bevat Omega-3-vetzuren.Ingrediënten: Haringfilet 72%, koolzaadolie, zout, zuurteregelaars: w...
Haring is rijk aan biologisch waardevolle en licht verteerbare eiwitten2. Bevat belangrijke vitamines: A, D, E, B122. Het is een bron van mineralen: calcium, fosfor, jodium, magnesium, natrium, zink, fluor2. Bevat Omega-3-vetzuren.Ingrediënten: Stukjes haringfilet 70%, koolzaadolie, zout, zuurt...
Forshmak is uit het Duits vertaald als "voorgerecht". In de Duitse en Scandinavische keuken is dit een gerecht gemaakt van gehakt of haring, dat vervolgens wordt gebakken. Voor het bereiden van forshmak kan een breed scala aan ingrediënten worden gebruikt - van kip en lam tot champignons en kwark. D...
Sprot bevat gezonde vetten, jodium, vitamine B1 en B2, natrium en fosfor. Het is goed voor het immuunsysteem, het algemene lichaam en het botweefsel....