Suluguni is een traditionele Georgische zuurkaas afkomstig uit de regio Samegrelo. Het wordt gekenmerkt door een zuivere smaak van gefermenteerde melk met een matige zoutheid en heeft een dichte, schilferige en elastische textuur. De kleur van de kaas varieert van wit tot lichtgeel en heeft geen kor...
Zachte korrels kwark bedekt met verse room - het is zo heerlijk! Kwark voor wie houdt van zachtheid en uitmuntende smaak! De originele kwark met wat kruiden is heerlijk voor frites of saladedressing. Het is een prachtig ingrediënt dat iets bijzonders geeft aan je salades of andere keukenwonderen. Ui...
Legendarische smeltkaas, bij ons bekend sinds de Sovjettijd. Het wordt geproduceerd door de Moskouse smeltkaasfabriek "Karat", opgericht in 1934, sinds ongeveer de jaren zestig worden daar smeltkazen ontwikkeld en geproduceerd....
De naam Kashkaval komt van het Italiaanse Caciocavallo (cacio (kaas) en cavallo (paard)) en werd oorspronkelijk gemaakt van merriemelk. Momenteel wordt Kashkaval-kaas gemaakt van verse, natuurlijke koeien- en schapenmelk zonder toevoegingen. Kashkaval heeft een glad oppervlak zonder gaten of vlekken...