Bacon kan in verschillende gerechten worden gebruikt: ovenschotels, broodjes, hapjes, salades, pizza. Ook gaat het goed met kaas, aardappelen en kruiden...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Saltovsky Meat Processing Plant LLC is het vlaggenschip van de SMK Group - een complexe, volledig geautomatiseerde productiefaciliteit, een van de grootste vleesverwerkingslocaties in Oekraïne.Saltovsky Meat Processing Plant LLC werd in 2000 met een schone lei opgericht. De naam van de onderneming i...
Basturma is een traditioneel gedroogd vleesproduct dat populair is in de keukens van veel landen, waaronder Armeens, Azerbeidzjaans, Turks en Balkan. Dit vlees, meestal rundvlees, ondergaat een droog- en droogproces waardoor het een unieke smaak en textuur krijgt....
Vanwege het arachidonzuur helpt reuzel het lichaam zichzelf te beschermen tegen virussen en ondersteunt het het immuunsysteem. Andere zuren zijn bouwstoffen voor cellen in het lichaam, beïnvloeden de vorming van hormonen, nemen deel aan het cholesterolmetabolisme en verwijderen gifstoffen uit het li...