Jouw winkelwagen

Nieuws

09 Feb Fijne Valentijnsdag!
1 239
NASH cadeau voor Valentijnsdag is 10% korting op alle online bestellingen met de actiecode LOVE. Wat u uw dierbaren ook gaat plezieren, we hebben alle..
03 Feb Praagse kersencake
0 245
Beste vrienden, naast de al bekende favorieten - Kyiv Roshen cakes en honing Marlenka's uit Tsjechië - is Cherry Prague cake in NASH assortiment versc..
24 Jan Nieuwe wijnen uit Alazani Valley
0 216
Ons assortiment wijnen is uitgebreid! Nieuwe wijnen zullen u aangenaam verrassen qua prijs en kwaliteit:De Alazani-vallei is misschien wel de bekendst..
30 Dec Nieuwjaarsvakantie
4 389
Vrienden, op zaterdag 31 december is NASH winkel in Den Haag geopend van 10.00 tot 14.00 uur, de beschikbaarheid van producten in de winkel is te beki..
10 Dec Levering vóór het nieuwe jaar!
0 334
Vrienden, uw favoriete wintervakanties komen eraan en de feesttafel zal zichzelf niet dekken. Levering per post: om er zeker van te zijn dat u de prod..
25 Nov Zalmsteaks in NASH
2 346
Nu kun je zalmsteaks bestellen in NASH. Wij kopen ze 's morgens vroeg voor u in de haven van Den Haag. Koken is eenvoudig en het resultaat zal alle ve..
22 Nov Cadeaus voor het nieuwe jaar!
0 355
Er zijn al vele soorten chocoladegeschenken bij ons afgeleverd. Trouwens, volgend jaar is het jaar van het konijn, dus er zijn zoveel van deze schatti..
18 Nov Assortiment van Lackmann
0 360
Vrienden, in NASH weer een grote keuze aan heerlijke Lackmann vleeswaren, zowel voor de feesttafel als voor een snelle lunch of diner voor elke dag, n..
31 Oct Zalm eitjes voor vrienden
0 381
Ondertussen is er nog maar een maand tot de winter, wat betekent dat het tijd is om na te denken over het nieuwe jaar!Wij bieden u aan om zalm eitjes ..
23 Oct Askaneli wijnen in assortiment
0 369
Er is een nieuwe toevoeging aan ONS assortiment: wij brengen Askaneli wijnen onder uw aandacht!Dankzij bewaarde tradities, aandacht voor detail en str..
05 Oct Oekraïense producten
0 442
Heerlijke nieuwigheden!We breiden ons assortiment voortdurend uit met nieuwe producten. We hebben veel gerechten voor liefhebbers van de Oekraïense ke..
21 Sep Levering van gekoelde producten
0 370
Vrienden, het doet ons genoegen u te kunnen meedelen dat we met het begin van de herfst de verzending van producten die een koelkast nodig hebben, heb..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 44