Satsebelisaus van het bedrijf Veres is een populaire saus in de Kaukasische keuken, die vaak wordt gebruikt bij gegrilde groenten, vis en vlees. Deze tomatensaus is onder veel mensen een favoriet geworden en wordt beschouwd als een integraal onderdeel van picknicks en feesten....
Slechts een klein beetje van deze adjika is voldoende om het vlees uniek te maken. Een rijk boeket aan kruiden zorgt voor een verfijnde oosterse, zout-pittige smaak. Nootmuskaat zorgt voor een subtiele pittigheid, terwijl basilicum en munt de smaak versterken.Ingrediënten: Tomatenpuree, knoflook...
Wetenschappelijke studies van zwarte peper hebben de antioxiderende, ontstekingsremmende, antitumorale, neuroprotectieve, gastroprotectieve, hypoglycemische, hypolipidemische en andere eigenschappen ervan onthuld....
Mayonaise Torchin® “Homemade” is een heldere en rijke smaak van zelfgemaakte mayonaise die bij elk gerecht past. En vergeet Torchin® “Homemade” niet, als smakelijke toets aan uw favoriete sandwiches. Torchin® “Homemade” mayonaise past perfect bij vlees- en visgerechten, maar ook bij salades en bijge...
Georgische saus "Tkemali" groene klassieker is een traditionele saus gemaakt van onrijpe groene pruimen, waardoor het een karakteristieke zuur-pittige smaak krijgt. Het is een belangrijk onderdeel van de Georgische keuken en wordt gebruikt om de smaak van verschillende gerechten te verbeteren....
Himalayazout wordt beschouwd als een van de zuiverste en gezondste ter wereld. Het bevat meer dan 80 mineralen en sporenelementen, waardoor het een breed scala aan gunstige eigenschappen heeft:Normaliseert de bloeddruk
Verbetert de conditie van botten en gewrichten
Versterkt het immuunsysteem
...
Himalayazout wordt beschouwd als een van de zuiverste en gezondste ter wereld. Het bevat meer dan 80 mineralen en sporenelementen, waardoor het een breed scala aan gunstige eigenschappen heeft:Normaliseert de bloeddruk
Verbetert de conditie van botten en gewrichten
Versterkt het immuunsysteem
...
De basis van de saus is gele Mirabellepruim. Pittig en pikant worden bereikt door knoflook en rode peper toe te voegen. De saus heeft een unieke smaak met een lichte zuurheid die goed past bij vleesgerechten....
Georgian Red Classic Tkemali is een traditionele saus gemaakt van zure pruimen, bekend als tkemali (kersenpruim). Het heeft een karakteristieke zoetzure smaak en wordt in de Georgische keuken vaak gebruikt bij vlees- en visgerechten....
Een zeer smakelijke mayonaise die een favoriet zal worden voor het hele gezin! Ideaal voor stevige salades, vlees- en groentegerechten, canapés en sandwiches!...