Nu kun je zalmsteaks bestellen in NASH. Wij kopen ze 's morgens vroeg voor u in de haven van Den Haag. Koken is eenvoudig en het resultaat zal alle verwachtingen overtreffen!
- Was de steaks en dep droog met keukenpapier.
- Zout, peper, laat 15 minuten intrekken.
- Giet 2 el in de pan. eetlepels olie. Laat even opwarmen en voeg takjes tijm of rozemarijn toe. De olie begint te knetteren en er komt een aangenaam aroma vrij.
- Leg de steaks op takjes geurige kruiden.
- Bak gedurende 5-6 minuten.
- Draai voorzichtig om zodat de zalm niet uit elkaar valt. Bak nog eens 5-6 minuten.
U kunt vis serveren met salade en kerstomaatjes. Droge witte wijn is perfect voor een biefstuk.
Dit smakelijke gerecht is ook heel gezond: zalm is een uitstekende bron van eiwitten (100 g vis is de helft van de dagelijkse behoefte). Het bevat ook een groot aantal sporenelementen en omega-3-zuur, dat een effectief element is bij het voorkomen van hart- en vaatziekten.
2 Opmerkingen
Excellent website you have got here. It is difficult to find good quality writing such as this - Bookkeeping
Impressive post - Gate Installers
Laat een reactie achter