Nu kun je zalmsteaks bestellen in NASH. Wij kopen ze 's morgens vroeg voor u in de haven van Den Haag. Koken is eenvoudig en het resultaat zal alle verwachtingen overtreffen!

  1. Was de steaks en dep droog met keukenpapier.
  2. Zout, peper, laat 15 minuten intrekken.
  3. Giet 2 el in de pan. eetlepels olie. Laat even opwarmen en voeg takjes tijm of rozemarijn toe. De olie begint te knetteren en er komt een aangenaam aroma vrij.
  4. Leg de steaks op takjes geurige kruiden.
  5. Bak gedurende 5-6 minuten.
  6. Draai voorzichtig om zodat de zalm niet uit elkaar valt. Bak nog eens 5-6 minuten.

U kunt vis serveren met salade en kerstomaatjes. Droge witte wijn is perfect voor een biefstuk.

Dit smakelijke gerecht is ook heel gezond: zalm is een uitstekende bron van eiwitten (100 g vis is de helft van de dagelijkse behoefte). Het bevat ook een groot aantal sporenelementen en omega-3-zuur, dat een effectief element is bij het voorkomen van hart- en vaatziekten.