- Beschikbaarheid: 1000
- Artikelnummer: Nash_80400
Deze vis is een opslagplaats van voedingsstoffen en sporenelementen. Het is rijk aan jodium, lithium, fluor, broom en ijzer. Volgens wetenschappers kan het regelmatig eten van goudbrasemvlees schildklieraandoeningen voorkomen.
Veel vis en magnesium met fosfor. Tegelijkertijd zijn alle mineralen zo goed uitgebalanceerd dat het menselijk lichaam ze gemakkelijk en snel opneemt.
Het meest waardevolle in Dorado is echter de overvloed aan gezonde eiwitten. En natuurlijk smaak: lichtroze vlees heeft een minimum aan botten, heeft een geweldige smaak en een geweldig aroma. Kortom, culinaire estheten beschouwen zeebrasem met zijn lichtzoete smaak als een uitstekende delicatesse.
U kunt gerechten bereiden volgens een groot aantal recepten en op verschillende manieren - bakken, geheel bakken in kolen of op de grill. De vis wordt aan elke kant 1,5 - 2 minuten gebakken, totdat hij een parelmoerachtige tint krijgt.
Er moet aan worden herinnerd: langdurige hittebehandeling is niet geschikt voor deze vis. Dorada zal zijn smaak nog meer onthullen als hij wordt geserveerd met olijven en wijnsaus. Rijst en groenten zijn een uitstekend bijgerecht bij vis. Probeer zeker de zeebrasem met gekookte aspergescheuten. In Spanje is vooral de in zout gebakken dorada populair.
Доставка | |
Levering in alle plaatsen van Nederland | Nee |
Specifications | |
Land | Nederland |