Zalm eitjes Lemberg PLATINUM is een bijzondere delicatesse die erg populair is bij fijnproevers. Middelgrote tot grote feloranje kaviaarkorrels barsten in de mond en laten een frisse, zachte, licht zoute smaak achter.
Ingrediлnten: zalm eitjes (Oncorhynchus gorbuscha), zout, conserveermiddel sorbinezuurHoudbaarheid: 180 dagen bij een temperatuur van plus vier graden..
Ingrediënten: zalm eitjes (Oncorhynchus keta), zout, conserveermiddel sorbinezuurHoudbaarheid: 180 dagen bij een temperatuur van 4 C°Energie: 231 kca..
Ingrediënten: zalm eitjes (Oncorhynchus gorbuscha), zout, conserveermiddel sorbinezuurHoudbaarheid: 180 dagen bij een temperatuur van plus vier graden..
Ingrediënten: zalmkaviaar (Oncorhynchus gorbuscha), zout. Geen conserveringsmiddelen! De kuit kun je niet opnieuw invriezen! Na ontdooien moet het bin..
In de oudheid was snoek eitjes veel duurder dan zwarte kaviaar en werd het beschouwd als een koninklijke delicatesse. Fijnkorrelige licht gezouten sno..