Kaaspannenkoekjes met rozijnen kunnen geserveerd worden met zure room, confituur, jam, gecondenseerde melk of honing.Ingrediënten: kwark 68%, suiker, tarwegriesmeel, rozijnen 5%, tarwebloem, zonnebloemolie, aroma....
Haring is rijk aan biologisch waardevolle en licht verteerbare eiwitten2. Bevat belangrijke vitamines: A, D, E, B122. Het is een bron van mineralen: calcium, fosfor, jodium, magnesium, natrium, zink, fluor2. Bevat Omega-3-vetzuren.Ingrediënten: Haringfilet 72%, koolzaadolie, zout, zuurteregelaars: w...
Haring is rijk aan biologisch waardevolle en licht verteerbare eiwitten2. Bevat belangrijke vitamines: A, D, E, B122. Het is een bron van mineralen: calcium, fosfor, jodium, magnesium, natrium, zink, fluor2. Bevat Omega-3-vetzuren.Ingrediënten: Stukjes haringfilet 70%, koolzaadolie, zout, zuurt...
Een van de traditionele producten op de tafel van de Slavische mensen is gezouten vet. Het is bekend dat de Duitsers graag een stuk gekookt spek bij aardappelen eten, terwijl de Britten en Amerikanen het bij spek gebruiken. Alleen in zoute vorm heeft reuzel echter een gunstig effect op de menselijke...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Saltovsky Meat Processing Plant LLC is het vlaggenschip van de SMK Group - een complexe, volledig geautomatiseerde productiefaciliteit, een van de grootste vleesverwerkingslocaties in Oekraïne.Saltovsky Meat Processing Plant LLC werd in 2000 met een schone lei opgericht. De naam van de onderneming i...
Hoogwaardig product uit Denemarken. Fijnkorrelige forel eitjes in feloranje kleur is ideaal voor het decoreren van vakantiegerechten. Bij de productie van forel eitjes combineert de fabrikant de beste Russische tradities met de modernste technologieën.Houdbaarheid: 180 dagen bij een temperatuur van ...
Een van de traditionele producten op de tafel van de Slavische mensen is gezouten vet. Het is bekend dat de Duitsers graag een stuk gekookt spek bij aardappelen eten, terwijl de Britten en Amerikanen het bij spek gebruiken. Alleen in zoute vorm heeft reuzel echter een gunstig effect op de menselijke...
Een van de traditionele producten op de tafel van de Slavische mensen is gezouten vet. Het is bekend dat de Duitsers graag een stuk gekookt spek bij aardappelen eten, terwijl de Britten en Amerikanen het bij spek gebruiken. Alleen in zoute vorm heeft reuzel echter een gunstig effect op de menselijke...