Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Al meer dan 45 jaar produceert het Wit-Russische bedrijf "Savushkin Product" natuurlijke zuivelproducten die de beste tradities en moderne technologieën combineren....
Mayonaise Torchin® “Homemade” is een heldere en rijke smaak van zelfgemaakte mayonaise die bij elk gerecht past. En vergeet Torchin® “Homemade” niet, als smakelijke toets aan uw favoriete sandwiches. Torchin® “Homemade” mayonaise past perfect bij vlees- en visgerechten, maar ook bij salades en bijge...
De productie van Suluguni-kaas werd voor het eerst gestart door kaasmakers uit het zonnige Georgië in de regio Samegrelo. De leiding van het land ontving een patent voor de productie en productie van dit ingelegde melkproduct. Er zijn verschillende versies van waarom het zo wordt genoemd. Volgens éé...
Kaaspannenkoekjes met rozijnen kunnen geserveerd worden met zure room, confituur, jam, gecondenseerde melk of honing.Ingrediënten: kwark 68%, suiker, tarwegriesmeel, rozijnen 5%, tarwebloem, zonnebloemolie, aroma....