Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Een van de traditionele producten op de tafel van de Slavische mensen is gezouten vet. Het is bekend dat de Duitsers graag een stuk gekookt spek bij aardappelen eten, terwijl de Britten en Amerikanen het bij spek gebruiken. Alleen in zoute vorm heeft reuzel echter een gunstig effect op de menselijke...
Een snack gemaakt van kwark met chocolade en verschillende lekkere additieven. Uit de diepvriesIngrediënten: kwark 63%, suiker, glazuur 18% (boter, suiker, cacaopoeder), vanilline-aromaLand van herkomst: Letland...
"Korowka iz Korenovki" werd in 2004 geboren in de zuivelconservenfabriek Korenovsky en wist ondanks zijn jonge leeftijd kopers over de hele wereld te boeien. Stel je voor: meer dan 300 soorten natuurlijke zuivelproducten onder het merk “Korowka iz Korenovki” worden vandaag de dag geëxporteerd naar m...
Kaaspannenkoekjes met rozijnen kunnen geserveerd worden met zure room, confituur, jam, gecondenseerde melk of honing.Ingrediënten: kwark 68%, suiker, tarwegriesmeel, rozijnen 5%, tarwebloem, zonnebloemolie, aroma....
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Een van de traditionele producten op de tafel van de Slavische mensen is gezouten vet. Het is bekend dat de Duitsers graag een stuk gekookt spek bij aardappelen eten, terwijl de Britten en Amerikanen het bij spek gebruiken. Alleen in zoute vorm heeft reuzel echter een gunstig effect op de menselijke...
"Korowka iz Korenovki" werd in 2004 geboren in de zuivelconservenfabriek Korenovsky en wist ondanks zijn jonge leeftijd kopers over de hele wereld te boeien. Stel je voor: meer dan 300 soorten natuurlijke zuivelproducten onder het merk “Korowka iz Korenovki” worden vandaag de dag geëxporteerd naar m...