- Beschikbaarheid: 16
- Artikelnummer: 9209
Wanneer kool wordt gefermenteerd, zetten bacteriën suiker om in melkzuur, waardoor het product veel gezonder wordt voor degenen die hun suikerniveau onder controle moeten houden. Tegelijkertijd worden de resterende stoffen in de groente niet vernietigd en neemt de voedingswaarde van het product toe. Het aantal voor de mens gunstige bacteriën in zuurkool is niet minder dan in kefir of yoghurt.
Melkzuur remt de ontwikkeling van schadelijke bacteriën in de darmen en is zeer nuttig voor mensen met een langzame stofwisseling. De vezels in zuurkool versnellen ook de eliminatie van gifstoffen en afbraakproducten en verbeteren de opname van micro-elementen.
Dit product helpt het cholesterol- en bloedglucosegehalte te verlagen door het metabolisme van zuren in de lever te beïnvloeden. Omdat het verhoogde cholesterolgehalte bijdraagt aan de vorming van atherosclerotische plaques in de bloedvaten, kan zuurkool het risico op hart- en vaatziekten verminderen en de bloeddruk verlagen. Organische zuren, die kool een bekende zure smaak en geur geven, hebben een gunstig effect op het immuunsysteem, ondersteunen de gezondheid tijdens het koude seizoen en dienen als bron van vitamine C.
Over het algemeen verbetert een vrij frequente consumptie van zuurkool uw gezondheid. Het product is rijk aan vitamine A, calcium, mangaan, kalium en organische zuren. Hun eigenschappen verminderen de schadelijke effecten van vrije radicalen die lichaamscellen vernietigen door ze te ‘oxideren’. De gezondheid van de huid en het gezichtsvermogen verbeteren ook.
Доставка | |
Levering in alle plaatsen van Nederland | Nee |
Specifications | |
Land | Polen |