De traditionele geneeskunde raadt aan om witte kersenjam te eten als bron van vitamines, namelijk groep B en PP. Zoetheid is goed voor het immuunsysteem en daarom vooral populair in de herfst en winter. Kersenjam bevat ook pectine, coumarine, calcium, mangaan, kalium, fosfor, ijzer, jodium en kobalt...
Moerbeijam is niet alleen lekker, maar heeft ook uitgesproken heilzame eigenschappen. In het Midden-Oosten, waar moerbeibomen in elke tuin groeien, wordt niet alleen jam gemaakt van de bessen, maar ook remedies voor gebruik in de traditionele geneeskunde.Mulberry-jam krijgt uitgesproken voordelen va...
Dankzij de unieke samenstelling is wilde frambozenjam een bron van vitamines, mineralen en antioxidanten, waardoor het een belangrijke aanvulling is op je dieet. Daarom is wilde frambozenjam niet alleen een zoete lekkernij, het is een natuurlijk en smakelijk product dat veel voordelen voor uw lich...
Jam is gemaakt van groene walnoten, omdat ze veel nuttige stoffen bevatten - vitamine C, B en PP; harsachtige stoffen, glycosiden en alkaloïden, die veel jodium bevatten. Het is essentieel voor de normale werking van de schildklier. Een kopje thee met deze jam helpt bij vitaminegebrek, versterkt het...