Ingrediënten: rundvlees 75%, varkensvlees 20%, reuzel, water, nitrietzout, kruiden, stabilisator E405A, antioxidant ascorbinezuur, natriumascorbaat, bietenkleurstof. Het worstvel is oneetbaar. Kan sporen van eieren, melk en selderij bevatten.Land van herkomst: Duitsland...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...
Saltovsky Meat Processing Plant LLC is het vlaggenschip van de SMK Group - een complexe, volledig geautomatiseerde productiefaciliteit, een van de grootste vleesverwerkingslocaties in Oekraïne.Saltovsky Meat Processing Plant LLC werd in 2000 met een schone lei opgericht. De naam van de onderneming i...
Saltovsky Meat Processing Plant LLC is het vlaggenschip van de SMK Group - een complexe, volledig geautomatiseerde productiefaciliteit, een van de grootste vleesverwerkingslocaties in Oekraïne.Saltovsky Meat Processing Plant LLC werd in 2000 met een schone lei opgericht. De naam van de onderneming i...
Sujuk is een traditionele vleesdelicatesse voor de culinaire cultuur in veel landen van Azië, de Kaukasus en Europa. Meestal wordt het als aperitief op tafel geserveerd als onderdeel van vleesgerechten, of gegeten met brood en pitabroodjes. In sommige landen wordt het ook gegeten als onderdeel van w...