- Beschikbaarheid: 7
- Artikelnummer: IB11869
Qua populariteit staat kipkebab op de eerste plaats. Dit heeft een aantal redenen. Ten eerste is kip goedkoop en kun je een grote hoeveelheid kebab bereiden. Ten tweede is kippenvlees erg mals en wordt het als dieet beschouwd. Ten derde kookt kip sneller dan varkensvlees, rundvlees en lamsvlees. Marinades voor filet kunnen van alles zijn, elke chef-kok heeft zijn eigen unieke recepten voor het bereiden van kippenvlees, dus de smaak van kebab kan anders zijn. Net als elke andere kebab moet kip uien bevatten. Het kan in ringen, kleine stukjes of geraspt worden gesneden.
Kipkebab past goed bij verse groenten zoals tomaten, komkommers en paprika. Bij de afgewerkte kebab kun je verschillende sauzen, mayonaise, ketchup, mosterd etc. serveren. Omdat kippenvlees erg mals is, kan het niet in hele kleine stukjes worden gesneden, omdat deze van de spiesjes kunnen vallen. Bovendien frituurt de kip snel, zodat zelfs grote stukken goed boven het vuur gebakken kunnen worden. Kipfilet maakt zeer smakelijke steaks. Ze kunnen verschillende diktes hebben, ze kunnen op kolen en hout worden gebakken.
De smaak van kip kan verschillende “tinten” aannemen. Het zal afhangen van de gebruikte marinade. Kippenvlees kan pittig, zoetig, zacht, taaier, geurig en pikant zijn. Er zijn duizenden recepten voor het bereiden van dit soort kebab, elk voegt een "schil" toe aan het gerecht, waardoor het een speciaal aroma en een speciale smaak krijgt. Als je twijfelt over wat voor soort kebab je moet koken of bestellen, is kipkebab de beste oplossing.
Ingrediënten: kippenvlees, zout, uien, mayonaise, kruiden. Na ontdooien bewaren bij een temperatuur tussen 0°C en 6°C en binnen 5 dagen gebruiken. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Доставка | |
Levering in alle plaatsen van Nederland | Nee |