Goede middag vrienden.


We wonen al bijna acht jaar in Den Haag en we zijn ons er terdege van bewust hoe belangrijk het is om in het buitenland in ieder geval een deel van het moederland, geboorteplaatsen, het gevoel van thuis te behouden. De keuken is een integraal onderdeel van de cultuur, vandaar het idee om NASH (Onze - in Russisch) winkel te creëren, waar jij en ik de gebruikelijke etenswaren, dranken, geneeskrachtige kruiden en andere goederen kunnen kopen die in elke winkel bij jou in je thuisland worden verkocht.

Vertel me wat je eet en ik zal je vertellen wie je bent. (Anselm Brillat-Savarin)

Winkels met ONS eten bestaan ​​al heel lang in Den Haag en andere Nederlandse steden. Wij zijn zelf al die jaren klant in deze winkels. Toen we zagen hoe andere winkels werken, kwam het idee bij ons om NASH winkel te creëren, die het best mogelijke zou combineren dat in Russische, Oekraïense en Poolse winkels is - een uitstekend assortiment en kwaliteit van producten, lage prijzen, waardoor ze producten kunnen leveren aan uw huis.

We zijn net begonnen, we zijn klaar om te leren, om te luisteren naar uw wensen op het gebied van assortiment, service, prijzen. We vragen je om ons altijd te informeren over de beste service, over lagere prijzen. We zullen ernaar streven dat u met plezier bij ons winkelt en ons helpen steeds beter te worden.